Activiteiten

15 augustus 2020: Dendermondse paardenworsten met frietjes!

Jammer genoeg gaat onze traditionele pizza-verkoop op de Walking Dender dit jaar niet door. In plaats daarvan kan je op 15 augustus paardenworsten met frietjes afhalen. De paardenworsten zijn gemaakt volgens huisrecept met Orvélo Drome en zelf op te warmen. De verse frietjes kan je thuis afbakken. Er is ook de mogelijkheid om een fles Orvélo tripel of Aymon bij te kopen. 

Naar goede gewoonte gaat de opbrengst van onze acties naar kankergerelateerde projecten. Dit festijn is echter een speciale editie. Ons teamlid Joost Dierickx, ook wel gekend van café In de Poepekas, had vorige maand een ernstig motorongeluk en kijkt aan tegen een maandenlange revalidatie. Om hem te steunen, schenken we de helft van de opbrengst van deze actie aan hem, de andere helft gebruiken we ter ondersteuning van kankergerelateerde projecten en Roparun. 

Op zaterdag 15 augustus 2020 kan je tussen 14u en 18u de lekkere paardenworsten komen afhalen op de parking van het Óscar Romerocollege (Noordlaan 53 in Dendermonde). Thuislevering tussen 14u en 18u kan ook in een straal van 15km rond Dendermonde.

Prijzen:

  • Volwassenen: 15 euro
  • Kinderen: 7,5 euro
  • Fles Orvélo tripel (75 cl): 8 euro
  • Fles Aymon (75 cl): 8 euro

Per aankoopschijf van 45 euro krijg je een fles Orvélo tripel (75 cl) cadeau!

Inschrijven kan via volgend formulier: https://forms.gle/ppqU3KX279bFaFRB6