Activiteiten

Deelnemen aan de Roparun kost geld, daarom organiseren we verschillende activiteiten om geld in het laatje te brengen. Al onze opbrengst gaat integraal naar kankergerelateerde projecten en Roparun.

17 februari 2019: Valentijnsbrunch

Op 17 februari 2019 organiseren we onze Valentijnsbrunch in het Óscar Romerocollege (Noordlaan 53 in Dendermonde). Je kan er heerlijk komen brunchen en nadien de benen strekken tijdens onze gezinswandeling van 5km.

Brunchen is mogelijk van 10u tot 13u, nadien kan je genieten van de wandeling tot 16u. Om je zondag perfect af te sluiten met een lekkere pannenkoek en een tasje koffie kan je ook bij ons nog terecht!

Om voor iedereen voldoende eten te voorzien, vragen we je op voorhand in te schrijven. Dat kan tot 15 februari via inschrijvingspagina.

9 december 2018: Kerstmarkt Dendermonde

Kom op 9 december genieten van een lekkere rendierburger met een drankje aan onze stand op de Kerstmarkt te Dendermonde!

1 december 2018: Spaghettifestijn

Op zaterdag 1 december 2018 organiseren we ons eerste spaghettifestijn in het Óscar Romerocollege (Noordlaan 53 in Dendermonde). Je kan er komen genieten van onze lekkere spaghetti met verse bolognaise of vegetarische saus van 17u tot 22u.